TELJESKÖRŰ
részletes
tervezés

MODERN lakóépület MEGOLDÁSOK

komplett tervdokumentáció
otthoni online 3D szolgáltatás

hatékony együttműködés

Miért mi?
Mert dinamikus és jól müködő együttmüködés van az építész és szakági terevező kollégák között. Ennek legnagyobb haszonélvezője az Építtető.

Költségmentes kezdés

Kérjen tervezési árajánlatot!
Mi pedig megnézzük mit tehetünk Önért! Az ajánlat elfogadását követeöen elkezdödik az ötletelés, majd legkorábban a kész vázlatterv elkészülte után keletkezik költség.

készen áll hogy megismerkedjen a

tervezési vizualizáció következő szintjével

Bejelentési és engedélyezési tervek

Építészeti, tervezői és mérnöki Tevékenységünk fő profilja új lakóépületek építéséhez, meglévő lakóépület felújításához vagy bővítéséhez szükséges építészet, tartószerkezeti és további szakági terveinek összehangolt és átfogó elkészítése.

Beépíthetőség elemzés

Telket venne, építkezne, bővítene? Rengeteg a szabály és előírás, de helyrajzi számonként foglaljuk össze egy dokumentumban a területre vonatkozó összes beépítési előírást.

3D benapozás vizsgálat

Korszerű szoftverekkel a tervezett épület egész éves, vagy a kitüntetett napok teljes napmozgása lekövethető. Vajon február 20-án délután egykor az irósztalt éri majd napfény? Nem kérdés - he nem lesz borult az ég!

Látványtervezés

A tervek elkészülte után csodálatos látványtervekkel szolgálunk, idilli hangulattal vagy a modern minimalizmust kiemelő letisztult színvilággal.

Telekügyek, földmérés

Telekrendezés, útcsatlakozási kérelem, hiányos közművellátás, és a szomszéd kerítése sincs a helyén. Rengeteg probléma lehet egy gyorsan vásárolt telekkel. Nagyon alaposan kell tájékozódni mit lehet kezdeni egy-egy földarabbal. Többségében nem tudják mit vesznek.
Telekhatár kitüzéshez, tervezési alaptérkép és geodéziai felméréshez Földmérő kollégákkal dolgzunk együtt.

Vázlattervek

Az ajánlat két akár teljesen különböző vázlatterv elkészítésére vonatkozik. Ha az első terv megsem olyan lett, mint kellene, másodjára teljesen új alapoktól kezdve indulunk neki a terek alakításának. A folyamatos finomítások és apróbb modosítások a teljes tervezést végig kisérik.

Kiviteli munkarészek

A kivitelezéshez szükséges munkarészek - mint az 1:50-es léptékű alaptervek, részlettervek, csompónti rajzok, szigeteléstervek, konszignációk, tételes költségvetés kiírások - elkészítése a tervek egyértelműségét, átláthatóságát és ellenőrízhetőségét segítik.

ez történik a háttérben

nem csak a design - a koncepió is fontos

ANALÍZIS

Ezzel kezdődik minden tervezés. Első lépésként a kapott Építettői igényeket és az adottságokat - telek, szabályozás, tájolás, panoráma - figyelembe véve egy részletes analízis készítek a lehetőségekről, az előnyökről és a hártányokról.

PROGRAM

Az elemzések után kialakul a tervezési program, ami a lehető legnagyobb mértékben teljesíti az Építettői igényeket. A tervezési program elfogadása után lehet neki állni a tervezésnek.

TERVEZÉS

Rendkívül összetett folyamat mely során több részletekbe menő változtatás történik szakmai és Építtetői oldalról egyaránt. A módosítások mentén kiforott terv készül a leendő ingatlanról és környezetéről.

MODELLEZÉS

A tervezési folyamat során teljes 3D modell készül. Ilyen nagymértékű vizualizáció esetén az Építtető a tervezés minden folyamatába beleláthat, az eldöntendő kérdésekben határozott állást foglalhat.

ÚJDONSÁG A LAKOSSÁGI TERVEZÉSBEN

otthoni 3d modell elérés

Már a vázlattervezés alatt is 3D-ben nézeheti meg az otthonához készített 3D-s épület modelleket online, böngészőn keresztül. Ezel az interaktív lehetőségel már a közös munka legelején átláthatóvá válik, mit tartalmaznak a tervek és ezzel együtt érdemi és hatékony döntéseket lehet hozni.

az ajánlat részét képezi

Egy új otthon tervezése
- most kezdődik

a közös együttmüködés

precíz és részletes

kidlgozású tervet eredményez

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Kérdése van? Árajánlatot szeretne kérni? Itt elér minket:

Contact Form m2

ELÉRHETŐSÉG

Sztaracsek Martin

okl. építész

+36 70 560 0032

martin.sztaracsek@gmail.com

8360 Keszthely, Korona u. 11.

SZOLGÁLTATÁSOK

CSALÁDI HÁZAK TERVEZÉSE

TÁRSASHÁZAK TERVEZÉSE

LÁTVÁNYTERVEK KÉSZÍTÉSE

BIM, 3D MODELLEZÉS

RÉSZLETTERVEK KÉSZÍTÉSE