ANALÍZIS

Ezzel kezdődik minden tervezés. Első lépésként a kapott Építettői igényeket és az adottságokat - telek, szabályozás, tájolás, panoráma - figyelembe véve egy részletes analízis készítek a lehetőségekről, az előnyökről és a hártányokról.

PROGRAM

Az elemzések után kialakul a tervezési program, ami a lehető legnagyobb mértékben teljesíti az Építettői igényeket. A tervezési program elfogadása után lehet neki állni a tervezésnek.

TERVEZÉS

Rendkívül összetett folyamat mely során több részletekbe menő változtatás történik szakmai és Építtetői oldalról egyaránt. A módosítások mentén kiforott terv készül a leendő ingatlanról és környezetéről.

MODELLEZÉS

A tervezési folyamat során teljes 3D modell készül. Ilyen nagymértékű vizualizáció esetén az Építtető a tervezés minden folyamatába beleláthat, az eldöntendő kérdésekben határozott állást foglalhat.

TERVEZÉSI DÍJ

KALKULÁTOR

Kiszámítható költségek rögtön a tervezés elején!

TIMELINE

Napi folyamatjelentés

a tervezés menetéről
a megosztott dokumentációkról
a hatosági ügymenetről
a költségekről
a teljes terezési folyamatról

OTTHONI 3D

SZOLGÁLTATÁS

Már a vázlattervezés alatt is 3D-ben nézeheti meg az otthonára tett javaslatokat online, böngészőn keresztűl. Ezen interaktív lehetőség már a kezdetekben megadja a lehetőséget az igények gyors kielégítésére.

RÉSZLETEKBE

MENŐ TERVEZÉS

Átgondolt építészeti és szerkezeti megoldások, összhangban a betervezett épületgépészeti rendszerekkel és további szakági tervekkel. A kiviteli tervek elengedhetetlen részei az építkezésnek.

BIM MODELLEZÉS

Teljes épületinformációs modellezés, hogy semmilyen részlet ne maradjon kigondolatlanul.

LÁTVÁNYTERVEZÉS

Tekintse meg a tervezett otthonát, hogy teljesen elnyerje tetszését. Lássa meg a végeredményt amiről a tervek szólnak.

ELÉRHETŐSÉG

SZOLGÁLTATÁSOK

CSALÁDI HÁZAK TERVEZÉSE

TÁRSASHÁZAK TERVEZÉSE

LÁTVÁNYTERVEK KÉSZÍTÉSE

BIM, 3D MODELLEZÉS

CSOMÓPONTOK, RÉSZLETTERVEK KÉSZÍTÉSE

Impresszum – m2 építészet – 2020 Minden jog fenntartva!